Soha ne veszíts el mentést: automatikus mentés minden alkalommal, amikor játszol

Órákig tartó előrehaladás elvesztése egy megromlott mentés miatt az egyik legrosszabb érzés a játékokban. GameSave biztosítja, hogy soha ne történjen meg veled.
Azonnal visszahúzódik, amint abbahagyod a játékot
Minden alkalommal, amikor bezársz egy PC-s játékot, GameSave megtalálja a játék mentéseit, és friss mentést készít mindenről, ami megváltozott. Mindenhol megnézi, ahol a játékok szeretik megtartani a mentéseiket: a Documents mappát, AppData-t, LocalLow-t, Steam Cloud mappákat, a játék saját telepítési mappáját, sőt a Windows regiszterben tárolt mentéseket is. Ha semmi sem változott az előző alkalom óta, akkor átugrja a mentést, így soha nem vesztegetik a helyet.
Már a telepítéstől kezdve bekapcsol GameSave. Nincs semmi, amit be kell állítani.
Egy kattintás, hogy visszahozd a mentést
Válaszd ki bármelyik játékot a Játékok oldalon, és nyomd meg a MENTÉS gombot, hogy lásd a mentéseket. Válassz egyet, és nyomd meg a RESTORE gombot. Mielőtt bármit cserélnél, először GameSave készít biztonsági másolatot a jelenlegi mentéseidről, így még a visszaállítást is vissza lehet állítani.
Te maradsz az irányításban
- Kapcsold be vagy ki a mentéseket az összes játékodhoz egyszerre, vagy csak egy játékra.
- Mutasd GameSave a játék mentési mappájára, ha valahol szokatlan helyen tartja a mentéseket.
- GameSave Pro minden játék utolsó három biztonsági mentését tartja meg egy helyett, és lehetővé teszi, hogy lezárd a biztonsági mentést, amit soha nem akarsz törölni.
Játssz keményen. A mentéseid le vannak fedve.
