Nou în această actualizare

GameSave 0.7.7.47

Actualizat pe 30 octombrie 2026

O PAGINĂ PRINCIPALĂ NOUĂ

Pagina principală îți arată nivelul, CR-ul de azi, jocurile jucate recent și timpul de joc pe fiecare platformă, totul într-un singur loc.

Cele mai noi știri GameSave sunt la mijloc, cu o imagine pentru fiecare articol.

Dă clic pe logo-ul GameSave din stânga sus ca să revii oricând la pagina principală.

← Toate știrile GameSave
Funcție nouă
31 octombrie 2026 · 2 min de citit

Nu pierde niciodată o salvare: Backup-uri automate de fiecare dată când joci

Nu pierde niciodată o salvare: Backup-uri automate de fiecare dată când joci

Să pierzi ore întregi de progres din cauza unui save corupt este unul dintre cele mai rele sentimente în gaming. GameSave asigură-te că nu ți se întâmplă niciodată.

S-a făcut backup în momentul în care ai încetat să joci

De fiecare dată când închizi un joc pe PC, GameSave găsește fișierele de salvare ale jocului și face un backup curat la orice s-a schimbat. Se uită peste tot unde jocurile preferă să-și păstreze salvările: folderul Documents, AppData, LocalLow, Steam folderele Cloud, folderele de instalare proprii ale jocului și chiar salvările stocate în registrul Windows. Dacă nu s-a schimbat nimic față de data trecută, sare peste backup, deci nu pierde niciodată spațiu.

Este activat din momentul în care instalezi GameSave. Nu există nimic de configurat.

Un singur click pentru a readuce o salvare

Selectează orice joc de pe pagina Jocurilor și apasă JOCURI SALVATE pentru a vedea backup-urile sale. Alege unul și apasă RESTORE. Înainte să înlocuiești ceva, mai întâi GameSave faci o copie de siguranță a salvărilor pe care le ai acum, astfel încât chiar și o restaurare să poată fi anulată.

Tu rămâi în control

  • Activează sau dezactivează backup-urile pentru toate jocurile tale simultan sau doar pentru un singur joc.
  • Indică singur GameSave folderul de salvări al unui joc dacă acesta păstrează salvările într-un loc neobișnuit.
  • GameSave Pro păstrează ultimele trei backup-uri ale fiecărui joc în loc de unul singur și îți permite să blochezi un backup pe care nu vrei să-l ștergi niciodată.

Joacă intens. Salvările tale sunt acoperite.