← Alle GameSave-nyheder
Ny funktion
Fjern spil, og tag dit bibliotek med overalt

Du kan nu fjerne et hvilket som helst spil fra siden Spil: højreklik og vælg ADMINISTRER SPIL. Fortrudt? Hent det tilbage når som helst under Indstillinger > FJERNEDE SPIL, med historikken.
Dine spilændringer, samlinger og fjernede spil følger nu din konto, så hver pc, du logger ind på, viser det samme bibliotek.
