← Kaikki GameSave-uutiset
Uusi ominaisuus
Poista pelejä ja vie kirjastosi mukanasi kaikkialle

Voit nyt poistaa minkä tahansa pelin Pelit-sivulta: napsauta sitä hiiren oikealla ja valitse HALLITSE PELIÄ. Muutitko mielesi? Palauta se milloin tahansa kohdasta Asetukset > POISTETUT PELIT, historia mukaan lukien.
Pelimuokkauksesi, kokoelmasi ja poistetut pelisi kulkevat nyt tilisi mukana, joten jokainen tietokone, jolle kirjaudut, näyttää saman kirjaston.
