← Semua berita GameSave
Ciri baharu
Buang permainan dan bawa pustaka anda ke mana-mana

Kini anda boleh membuang mana-mana permainan daripada halaman Permainan: klik kanan dan pilih URUS PERMAINAN. Berubah fikiran? Pulihkannya bila-bila masa dari Tetapan > PERMAINAN DIBUANG, termasuk sejarahnya.
Suntingan permainan, koleksi dan permainan yang dibuang kini mengikut akaun anda, jadi setiap PC yang anda log masuk memaparkan pustaka yang sama.
